top of page
Marieke Jacobs is masseur, in opleiding tot massagetherapeut. Gespecialiseerd in ontspanningsmassages en verminderen spierklachten. Omgeving Rotterdam.

OVER MIJ

 

Heb je behoefte aan een moment helemaal voor jezelf? Eventjes ontsnappen aan de waan van de dag? Volledige aandacht voor jou?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aandacht en rust staan centraal in mijn werk al massagetherapeut.

Jaren geleden ben ik begonnen met het volgen van enkele massageworkshops. Gewoon omdat ik dat leuk vond, als hobby. Ik –en gelukkig ook mijn oefenpersonen– beleefden hier zoveel plezier aan dat ik besloot om een opleiding tot masseur te volgen. In 2017 heb ik mijn diploma behaald waarna ik begin 2018 gestart ben met Tibi Massage.

Omdat ik mij graag verder wilde ontwikkelen in het massagevak heb ik de twee-jarige opleiding tot massagetherapeut (SNRO geaccrediteerd op HBO-niveau) gevolgd waardoor ik mij nu gediplomeerd massagetherapeut mag noemen. In deze opleiding staat klachtgericht masseren, zowel lichamelijk als psychisch, centraal. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik vond het indrukwekkend om te ontdekken wat de invloed van overtuigingen, denkbeelden en gedrag is op de lichamelijke gesteldheid. Mijn interesse ligt daarom met name op het vlak van de verbinding tussen het lichamelijke en het psychische. Ik behandel vanuit de holistische visie. Holisme stamt af van het Griekse woord ‘holos’ wat ‘geheel’ betekent. De holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar verbonden is. Wanneer je met een bepaalde klacht binnenkomt, focus ik me niet alleen op de klacht zelf maar neem ik alle facetten van jou mee: lichaam, geest en omgeving.

 

Het geven van massages brengt mij veel voldoening. Het is mooi om te ervaren dat door ontspanning en extra aandacht aan klachtgebieden in het lichaam vermindering van pijn kan optreden.

 

Naast masseren ben ik als beleidsadviseur werkzaam in de gezondheidszorg. Voor mij een mooie combinatie tussen werken met mijn hoofd en werken met mijn handen.

​Genoeg nu over mij. Graag maak ik kennis met jou! Je bent van harte welkom in mijn praktijk op de zolder van ons huis aan de rand van Rotterdam Zevenkamp.

Hartelijke groet,

Marieke

 

Praktijkruimte van Tibi massage, massagepraktijk in Rotterdam.
Logo Tibi gr-wit lang.png
bottom of page